lunes, 9 de diciembre de 2013

DEL BON AREA A LA GALLEGA

Quedem a les 8 h a Hotel Amèrica per sortir a fer una rutilla pels Plans de Rubio i anar a esmorçar al Bon Area al preu de 3 euros ( segons publicacions fa 2 setmanes ).
LLaneros: Borinot- Tacero-Juli- Nou fixatge: Gendre del Juli i Caiman

Anem cap a Can Roca, per agafar dirección Espelt, Can Passanals i empalmar amb el famós sender de les Vaques. Des d'allí al Borinot se li acudeix probar nou sender a l'esquerre. El qual es converteix en ENDURO PURO.
Sender descartat.
Arribem a la bassa dels ànecs





I agafem pista fins al Bon Área

Vaja decepció més impressionant.
No hi ha cap persona cobrant, tot maquinetes. Li possem 3 euros i no ho acepta. Parlem amb un Sr del Bon Área qui diu que possem 5 €. Que a partir de les 10.30 es considera dinar.
li diem qu són les 10.32 i el diu que la màquina canvia sola. També li diem que on possa el canvi de tarifa i ens contesta que encara no han possat el paper.
Així que unanimitat decidim donar els cèntims als de casa i ens anem a la Gallega de Jorba.
Felicitacions i recomanacions per anar a esmorçar.
Ens va fer carn a la brassa. Begudes, cafés i xupitos de regal. TOT PER 5.70 per cap

Després tornem cap a St Genís i a l'alçada de les ceràmiques girem a l'esquerra per allargar ruta. Tornem fins a l'espelt i tornada a casa
 
 

1 comentario:

  1. Els del Bon Area ja ens ja ens han vist. A la gallega de cap. Quina pinta que portem. Ah sense oblidar que caiman portaba la bici "old school". Jeje

    ResponderEliminar